top of page

Det må være lov å være lei nå.Er du lei? Det er jeg! Og de fleste andre jeg kjenner. Lei av hjemmets fire vegger, munnbind, lukt av håndsprit, Netflix og et virus som muterer. Mange er ikke bare lei, de er også slitne. Bekymringer for fremtid, helse eller økonomi tar på. Flere sliter med ensomhet og psykiske plager.


Jeg tror mange tenker at de ikke har lov til å klage. Vi som er så heldige. Bor i Norge hvor tallene på smittende og døde er lave. Vi som har et oljefond å lene oss på. Det å kunne tenkte positivt er en styrke i tider som dette. Men hvor gjør vi av alle bekymringene? Feier vi det bare under teppet?


Jeg har stor tro på at det hjelper å snakke om det. Snakke om det vi sliter med, de vonde følelsene og de negative tankene. Og nei, det blir ikke verre av å løfte på teppet og lufte ut.

Velger vi å åpne opp og snakke om hva som uroer, det som kjennes vondt og vanskelig kan vi få støtte til å stå i det. Vi kan få hjelp til å finne nye måter å håndtere påkjenningen vi er utsatt for akkurat nå.


Jeg føler meg heldig, for jeg slipper hjemmekontor. Med 3 meter mellom stolene, høyt under taket og god ventilasjon er smittevernshensyn ivaretatt. Samtaler over video er også et godt alternativ hvis det ikke lar seg gjøre å ta turen hit. Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt ❤️


Foto av Anna Shvets fra Pexels

244 visninger

Comentarios


bottom of page