top of page

Ungdomstiden er for mange en sårbar tid.Ungdomstiden er for mange en sårbar tid. Å bli sett, møtt og forstått kan bety mye for et ungt menneske som strever. Men ungdomstiden handler også om løsrivelse og søken etter egen identitet, og det kan bety at foreldre får mindre innpass i hva som skjer i barnets liv. For oss foreldre kan det være krevende å stå på utsiden og ikke slippe inn. Det er vondt å ikke få lov til å hjelpe når vi ser hvordan barnet vårt sliter.


Av og til kan det være lettere å dele det som kjennes vondt og vanskelig med en voksen som ikke er del av familien. ​ I samtaler og veiledning med unge legges det vekt på å bli kjent med den enkelte og den enkeltes utfordringer. Vi jobber med å skape en trygg ramme der det kjennes trygt ut å åpne seg, få støtte, veiledning og hjelp til å forstå hva som skjer i livet akkurat nå.


Noen ganger er det ikke så mye som skal til. Ungdom lærer ennå og mange tilegner seg relativt lett verktøy og metoder som kan hjelpe dem i å håndtere f. eks humørsvingninger, negative tanker, overtenking, usikkerhet, prestasjonsangst, kroppspress, lav selvtillit eller dårlig selvbilde.


Veiledning til ungdom tilbys i lokaler på Høvik eller online. Å bli veiledet av en trygg voksen hjemme på video, i trygge og kjente omgivelser, kan kjennes godt ut for en som sliter i hverdagen.

129 visninger

Comments


bottom of page