top of page

Å snakke om hvordan du har det, kan hjelpe.Livet kan for mange av oss oppleves som ganske krevende i perioder. Alt vi har med oss i bagasjen, alle krav, forventninger, tanker, følelser, stress, tidsklemmer eller kriser vi står midt oppi kan utfordre både hverdagen og forholdet til de rundt oss.


Av og til kan det rett og slett kjennest ut som om det blir for mye. Da kan det være godt å ha noen å snakke med. Ikke bare kan vi få trøst og støtte, men det å snakke om erfaringer, tanker og følelser med en annen kan hjelpe oss med å forstå dem bedre. Å snakke om det kan også hjelpe oss å bearbeide vonde følelser og smertefulle erfaringer. Og kanskje har du som meg kjent på hvor godt det kan være å snakke med noen som bryr seg når vi har det vanskelig.


Det er ikke alltid den andre trenger å si så mye. Det er ikke alltid vi vil ha råd, forklaringer eller bli tolket på den ene eller andre måten. Noen ganger trenger vi rett og slett bare å snakke om det.


Er vi heldig er en venn, en partner, søsken, foreldre, kollega eller til og med en fremmed på kafé der når vi trenger noen å snakke med. Men kanskje finner vi ikke den ene som har tid, som vi kjenner oss trygg på, som vi håper ikke vil dømme og helt sikkert, ikke vil si videre.


Gestaltterapi er en form for samtaleterapi hvor du kan få hjelp til å snakke om dine erfaringer, tanker og følelser. Som gestaltterapeut har jeg taushetsplikt, og uansett hva du sliter med, vil jeg forsøke og hjelpe deg til å snakke om det. For å snakke om det, kan hjelpe!


87 visninger

Comentarios


bottom of page